Blazsek Mónika

 
2
013 március óta tudatosan foglalkozom azzal, hogyan hozzam ki magam legjobb verzióját.

     Mottóm: A hegyet nem mászom meg helyetted, a csomagodat sem viszem, de kihozom belőled a legjobbat és tiszta szívből drukkolok neked, hogy fel tudj mászni a hegyedre, ahonnan már teljesen más aspektusból láthatod az életedet. Rálátással a dolgokra pedig bármit képes vagy megváltoztatni! Mindenből van kiút, és mindenre van megoldás, csak merd megtenni az első lépést afelé, ahogyan látni szeretnéd magad az életedben!

A legjobb befektetés saját magad vagy!

Az elmúlt 5 évben nagyon sokan kerestek meg azzal, hogy keresik életcéljukat, motivációjukat, szerelmüket, szeretnének egészségesek lenni.

Mi a megoldás erre?

Nekem először a ThetaHealing® Technika hozta meg az egyensúlyt az életembe, majd a Life és Business Coaching, hogy ne csak a múlt problémáira koncentráljunk, hanem célirányosan a jelenen dolgozva, megalapozva a boldog jövőnket.

Ha szeretnél hírlevelet kapni tőlem küldj egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címemre, hogy értesülj a legfrissebb programokról, tanfolyamokról.

 

Most a saját történetemen keresztül szeretnélek inspirálni, hogyan változott meg az életem a ThetaHealing® Technika megismerése után:

Minden ott kezdődött, hogy volt egy főnököm 1998. körül, aki azt mondta, hogy hagyjam abba az irodai munkát és keressem meg, hogy mi is az, ami valójában én vagyok, és szívvel lélekkel tudom csinálni. Mondtam, inkább mondja meg, mint hogy keresgélnem kelljen. (Nem mondta meg.) Türelmetlen voltam, hogy csak mennek az értékes éveim, és még mindig "csak" egy irodában dolgozom. 2008. körül, egy természetgyógyász bácsi rám rakott egy fém tálcát és azt mondta "csoda energiáid vannak". Én persze néztem rá, hogy vajon miről beszél. Aztán kipróbáltam otthon, hogy a kanál is megáll e rajtam, anélkül, hogy odaragasztanám, sőt a vasalót is. Nagyot néztem én is. De sosem értettem, hogy ez miért is jó nekem. Biztos képes mindenki erre. Aztán kertészmérnöknek tanultam, és azt gondoltam, ez azért már kezd közel állni hozzám. A növények meghálálják a gondoskodást, törődést. De úgy tűnt még ez sem volt az utam. 

El kezdtem azon tűnődni, hogy csak ki kéne lépnem a munkahelyemről, de ott voltak azok a hitrendszereim, hogy van egy biztos munkahelyem, mit csinálnék "ennyi" idősen, itt már legalább ismernek, megbecsülnek stb.

2011.-ben elérkeztem ahhoz az állomásomhoz, hogy már az Univerzum egyre és egyre nagyobb pofonokat adott, állandó szédülés, hányinger, gyengeség, fáradékonyság és szívdobogás tüneteim szegődtek mellém. Sokat jártam orvoshoz, dietetikushoz, Voll diagnosztikára, endokrinologushoz, angyalgyógyászhoz, kineziológushoz, - szóval elhiheted -, mindent kipróbáltam. A kineziológus azt mondta, hogy ne gyere többet, mert majd saját magadat meggyógyítod. Mondtam neki, köszönöm az elismerő szavakat, de én most vagyok rosszul, és majd nem egy távoli jövőben szeretnék jól lenni. Kerestem tovább, hogy ki és mit tehet értem.

Azzal szembesültem, hogy saját magam kell az életemet rendbe hoznom, és nem másoktól elvárnom, hogy segítsenek rajtam. Pedig szerintem jó elvárás volt a részemről. Ameddig a saját önsajnálatomból ki sem láttam, nem is volt kiút a problémámból. Nem mondom, hogy eleinte könnyű volt elfogadnom, hogy mindent én teremtettem, teremtek magamnak, DE addigra már minden megváltozott bennem és körülöttem. 

Időm sem volt észbe kapnom, hogy mi is történik velem, de már március 15.-én ott ültem egy ThetaHealing® Alaptanfolyamon, aztán a Haladón, és az összes többi tanfolyamon, amit el lehetett végezni Magyarországon.

A ThetaHealing® tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a ThetaHealing® Institute of Knowledge (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével.

 

COACH KÉPZÉSEIM

Life és Business Coach Képzés

Online Self-Coaching Tanfolyam

Módszertani Eszközökkel foglalkozó Coach Továbbképzés

 

A hivatalos thetahealing.com weboldalon leinformálhattok:

http://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=60016

 

ThetaHealing® TANÁRI KÉPESÍTÉSEM

ThetaHealing® VILÁGGAL VALÓ KAPCSOLAT TANÁRI TANFOLYAM - 2016.10.13. Görögország, Athén

ThetaHealing® RITMUS, A TÖKÉLETES TESTSÚLYÉRT TANÁRI TANFOLYAM - 2016.05.04. Svájc, St. Gallen

ThetaHealing® ÁSS MÉLYEBBRE TANÁRI TANFOLYAM - 2016.05.01. Svájc, St. Gallen

ThetaHealing® TEREMTÉS ÉS BŐSÉG TANÁRI TANFOLYAM - 2015.11.05. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® HALADÓ TANÁRI TANFOLYAM - 2015.10.20. Görögország, Athén

ThetaHealing® ALAP TANÁRI TANFOLYAM - 2015.05.23. Németország, Lindau

 

ThetaHealing® KONZULENSI KÉPESÍTÉSEM

ThetaHealing® Állat Tanfolyam - 2016.11.16. - Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Áss Mélyebbre Tanfolyam - 2016.02.13. - Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Betegségek és Rendellenességek Tanfolyam - 2016.02.08. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Világgal való kapcsolat tanfolyam - 2014.06.20. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Családi Kötelékek - 2014.05.04. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Ritmus Tanfolyam - 2014.04.26. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Game of Life Tanfolyam - 2014.04.06. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Lélektárs Tanfolyam - 2014.03.31. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® DNA 3 Tanfolyam - 2014.03.02. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Szivárványgyermekek Tanfolyam - 2013.10.20. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Intuitív Anatómia Tanfolyam - 2013.08.16. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Teremtés és Bőség Tanfolyam - 2013.04.07. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Haladó Tanfolyam - 2013.03.24. Magyarország, Budapest

ThetaHealing® Alap Tanfolyam - 2013.03.15. Magyarország, Budapest    

 

Kapcsolat: Blazsek Mónika + 36 20 3647 527

Facebook: Blazsek Mónika - GondolatVÁLTÁS https://www.facebook.com/gondolatvaltas/

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

skype: gondolatvaltas

 

Cégadatok:

Blazsek Mónika E.V.

Adószám: 67024061-1-42